Llibertat

Durant la tardor del 2017 fins la primavera del 2018, Catalunya estava convulsionada per la resposta repressiva de l'Estat espanyol al referèndum d'autodeterminació que les catalanes havíem organitzat l'1 d'Octubre. També des del món de la il·lustració es van fer proclames a la llibertat:

SOM DEL GROC: és una creació original dipositada a #elscolorsseransemprelliures de l'associació d'Il·lustradors creat per reivindicar una mesura desproporcionada de la junta electoral espanyola. Sota la pressió de l'article 155, es va prohibir l'ús del color groc durant la campanya electoral de les eleccions il·legítimes del 21 de desembre de 2017. El groc era el color que les entitats sobiranistes utilitzaven per reclamar l'alliberament dels presos polítics i el retorn de les persones exiliades.

TOSSUDAMENT ALÇATS: és un dibuix original creat específicament en suport als presos polítics que es va presentar el 10 de gener de 2018 en un acte organitzat pel grup de Músics per la Llibertat, VeusxCat i altres entitats sobiranistes.